Fri internationell frakt på iHerb!

Då var det dags igen. Fri internationell frakt på iHerb t.o.m. 30/6 2014. Man måste handla för över 40 dollar då, och så är det en maxgräns på 1,81 kg (4 lb).

Nu råkade jag radera emailet, men när jag tittar på texten vid frakten när man ska checka ut, står det:

International Airmail — $4.00
Free for orders over $40.00! Ends June 30th.
Orders up to $80.00, and 4 pounds (1814 grams)

Bra va! Så nu bunkrar vi upp 🙂

Eftersom jag inte orkar göra egen ketchup, är jag flitig användare av den här:

Annie’s organic ketchup. Jättegod. Lika hög tomathalt som Änglamark (som har högst i Sverige), men mer kryddor och mindre socker. Änglamark eller vilken svensk ketchup som helst, smakar blaha jämfört med denna. Det tyckte även mina ketchupälskande barn. Maken och jag sade att den smakade lite som förr, mer fyllig och god, inte bara salt och socker.

2 svar på “Fri internationell frakt på iHerb!”

  1. Emma, den där smaksättaren som är lik soya som du använder-vad heter den? Har tänkt fråga så länge, men minnet vettu 😉 Kan vb iHerb-mailet om du vill ha?

    1. Coconut aminos. Fast jag tycker allt att tamari slår den med hästlängder. Tamari är ju vetefri, och sojan är rejält fermenterad och man använder inte mycket. Jag ser numer ingen anledning att inte använda tamari.

      Tack för erbjudandet om mailet, men jag behöver det nog inte. Tänkte mest använda det att citera för inlägget, men det stod ju tillräckligt tydligt vid varukorgen på iHerb, så det behövdes inte 🙂

Kommentera: