Bok: ”The Art of Making Fermented Sausages”

Detta låter ju onekligen otroligt spännande. Tror jag måste köpa om jag tar mig råd att köpa fler böcker. Det är lite si och så med hur bra jag läser böckerna jag köper numer. Oftast blir det en större och större hög, eller kanske snarare ”lutande tornet av böcker”.

Jag älskar att fermentera, och lär mig gärna fermentera korv.

Du hittar boken här: The art of making fermented sausages

2 svar på ”Bok: ”The Art of Making Fermented Sausages””

    1. Intressant. Det kan krävas en hel del försök för att få fram perfekta alternativa recept. Ibland går det inte alls. Bovete har ju en hel del egen smak, men om man lyckas bland med annat så kan det gå att trolla bort, samtidigt som man behåller konsistensen och andra egenskaper som att inte bli så där kompakt som potatis, ris m.fl. mjöler. Men om ni har glutenintolerans i familjen så känner ni säkert redan till allt det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.