Skriv på listan för att påverka Amazon UK

Jag fick en länk till en petition man kan skriva på för att försöka påverka Amazon UK att ändra beslutet om att ta bort fri frakt för hela Europa. Det har stormat på deras Facebook-sida, och det verkar som de förlorar halva sin kundkrets. De kunde ju ha ökat gränsen för fri frakt, eller gjort något liknande, men nu blir det så dyrt att handla att faktiskt ingen handlar alls.

Här är länken till protestlistan (europeisk): https://www.change.org/petitions/amazon-reinstate-free-shipping-for-eu-countries-and-international-order.

OBS! Sprid den till era vänner också 🙂

5 svar på ”Skriv på listan för att påverka Amazon UK”

  1. Japp, the Book depository köper jag från, när det inte är billigare på de svenska siterna, och det är det förvånansvärt ofta ändå. Fast ibland har de ju inte alla internationella böcker. Och inte lika fina reor.

  2. Har ni provat The Book Depository UK? Det är grattis shipping över hela världen. Jag har bara köpt böcker än (de brukar ha bästa priserna också), men har sett att de har andra produkter.

    1. Jo, jag har hört en del illa om Amazon förut också. Så det förvånar inte. Tyvärr är jag, och en del andra, inte i sitsen att kunna ta hänsyn till alla parametrar (miljö, hälsa, arbetsmiljö, företagsetik mot andra företagare o.s.v.). Hade jag inte haft bara något högre än garantipension i inkomst, så hade jag tagit in fler parametrar och valt på andra sätt. Men för tillfället funkar det inte riktigt.

Kommentera: