Något slags första inlägg då.

Hej! Ny domän, ny blogg och nya varor. Eftersom jag är helt överbelastad, men ändå vill komma igång, så börjar jag med att lite snabbt bara skylta med några saker jag fick med posten idag.

Idag från iHerb fick jag hem två produkter jag inte prövat innan.

  • Creamed coconut – som kokosmjölk 100 %. Är som i fast form. Köpte som test. Vad ska jag ha den till? Kom gärna med förslag. Äta rakt ut paketet är gott, det har jag hört, men kanske inte det jag tänkte mig. Kan man kanske blanda den med vatten till egen mjölk? Vore ju fint, då det i Sverige bara finns ekologisk kokosmjölk på burk.
  • Raw Coconut Aminos – sojaliknande historia för oss som vill undvika soja. Smakade rätt likt soja, men tamare. Duger.
    Ingredienser: Aged coconut sap & sea salt. D.v.s. fermenterad/lagrad cocos-sav. Tillägg 1/10 2013: Enligt flera källor så är Coconut Aminos tillåtet på GAPS.

IHerb är super att handla från, håller man sig till max 80 dollar och max dryga 1,8 kg, så kostar frakten 4 dollar. Oftast köper man för runt 320 kr max, för att minimera risken för att få tulla. Om ni inte handlat på iHerb förut, så kan ni använda min kod för att få 5 dollars rabatt vid ert första köp 🙂 Ange då GEB637 när du checkar ut.

2013-07-23 15.47.56

Kommentera: