Lite allmänt fixande idag

Tänkte få lite ordning på infosidorna i menyn. Så nu har jag fixat lite med info om inköpsställen. Mycket kvar såklart, men det går framåt.

Sedan ville jag ju få in info om kefiren. Hoppas på det snart, då många frågat om hur man gör. Jag har en del samlat info och länkar. Vill ni se redan nu, kolla mina auktioner på Tradera, där mitt alias är HotRag (sök på kefir så hittar ni mig) eller klicka här: HotRags kefirauktioner på Tradera.

Igår gjorde jag en mycket god kaka efter ett recept som jag ändrade en del på. Om jag lyckas få receptet stabilt och att lyckas nästan varje gång, lägger jag nog upp det senare 🙂 Det handlar om en mjuk kaka som blev ovanligt lyckad, men som alltid är det svårt att få dem tillräckligt torra utan att de blir för gräddade. Sedan varierar det ju så också, ena gången är rivet blötare än andra, eller man ”tar det man har över” av något som inverkar på fuktigheten (mer eller mindre mandelmjöl, mer eller mindre kokosmjöl). Jag vill denna gång anpassa klart receptet efter mina önskemål, och försöka få det stabilt.

Jag ska nog lämna datorn nu, och se om jag kan träna på kakan!

Hej så länge! /Emma

Kommentera: