Bok: Ny svensköversatt bok om paleodiet!

Paleo - stenålderskost, av Robb Wolf

Detta är en bok jag kommer köpa. Tyvärr får ni alltså ingen recension, utan jag tipsar både mig själv och er. Just nu växer bokhögen, så jag ska vänta lite, men definitivt köpa senare.

Citat:
PALEO handlar om människans ursprungliga kostvanor och livsstil, det liv som vi levde som jägare och samlare, långt innan vi blev bofasta jordbrukare. Fram till jordbruksrevolutionen för 10 000 år sedan levde alla människor ett långt och frisk liv, utan sjukdomar. PALEO förenar antropologernas kunskaper om vår arts naturliga livsbetingelser med de senaste forskningsrönen inom genetiken, biokemin, immunologin och nya kunskaper om vilka faktorer som påverkar vår livslängd.

Författaren heter Robb Wolf, och om honom kan vi läsa:
Robb Wolf var länge en biokemist som forskade om stenålderns födoämnen. Men han bytte laboratoriet mot gymmet och är i dag en av världens mest efterfrågade fyscoacher. Han lär ut hur en naturlig kosthållning, förenad med träning och små livsstilsförändringar, kan ge dig dramatiska hälsovinster.

Boken finns på flera ställen, och då priserna varierar, kan det vara idé att kolla var den finns till lägst pris. Länkarna nedan går direkt till boken på respektive shop:

Kommentera: